Hjem/Inspirasjon/Våre instruktører

Våre instruktører

GlassForum har opp igjennom årene hatt et imponerende knippe av internasjonale glasskunstnere som instruktører. Her kan du se noen av de som har vært eller som skal komme...
Blue Meadow lg

Roger Thomas

Teknikk: Fusing (bilder)

Roger begynte å arbeide med glass tidlig i 1970-årene og har i dag et nært samarbeide med glassprodusenter som Bullseye og Uroboros.

Quarter Section

Richard M. Parrish

Teknikk: Fusing

Richard M. Parrish er designer for sitt eget glasstudio, Fusio Studio i Bozeman, Montana, USA. Han er kjent for å være en meget god og erfaren kursholder.

Ingress

Karl Harron

Teknikk: Fusing og kjemiske reaksjoner

Ved å utnytte reaksjonene i kontaktflaten mellom reaktive glass har han skapt en egen stil på sine nyskapende arbeider. Stilen karakteriseres av gjennomtenkt og god design, de svake fargetonene og det tredje elementet; kjemiske reaksjoner.
Dan Kvitka

Nathan Sandberg

Teknikk: Fusing og Murrini

Nathan Sandberg elsker å undervise og har som mål å hjelpe elevene å oppnå personlig kreativ utvikling og løfte glasskunsten til et nytt nivå, gjerne ved å ta i bruk utradisjonelle prosesser.
Daisy2

Linda Darty

Teknikk: Emaljering

Linda Darty har arbeidet med emaljering i en årrekke og er i dag professor og leder for metalldesign-programmet ved East Carolina University.
Steve KleinShelter 52010kilnformed glass8.375 x 17.125 x 16.5 inches (installed)

Steve Klein

Teknikk: Fusing

Steve Klein underviser i sine unike tilnærmingsmetoder til ovnsformet glass i USA, Asia og Europa. For å skape et variert bildespråk bruker han form, farger, strek, tekstur og den enestående lysrefleksjonen som bare glass kan gi.
i miss you

Miriam Di Fiore

Teknikk: Fusing (Painting with light)

Miriam Di Fiore ble introdusert for teknikken Painting with light av Narcissus Quagliata på midten av 1990-tallet. Resultatet har blitt noen av de fineste glassmaleriene verden har sett.
Ingress

Amanda Simmons

Teknikk: Fusing (Drop Out)

Amanda Simmons har arbeidet med glass i en årrekke og hun er stadig representert på en rekke utstillinger.Hun lar seg fasinere av strukturer som gravitasjonskreftene skaper mens glasset varmes i ovnen.
Carrie IversonResuscitate2010kilnformed glass17 x 20 x .25 inches

Carrie Iverson

Teknikk: Grafisk design på glass

Carrie Iverson er fra USA og har utdannelse fra Yale University, Connecticut og School of the Art institute of Chicago. Hun er best kjent som grafiker og maler, men har raskt gjort seg bemerket for sine arbeider innen fusing.