Hjem/Inspirasjon/Prosjekter
Japansk-papir-NY

Smykker med vakkert papir

Det er så mye vakkert papir å få tak i! I disse smykkene har vi brukt Japansk papir som gjør seg veldig godt under epoxy. Men du kan bruke scrapbooking-papir, tapetrester, gavepapir og hva ellers du måtte ha samlet på.
canvas-1

Epoxy på lerret - tre teknikker

Har du noen fine malerier, eller foto for den saks skyld, på lerret? Med et lag epoxy på overflaten vil fargene få en sterkere metning og bildet vil få en større dybdevirkning. Det blir også beskyttet mot vann og smuss. Kankskje en idè om du vil henge bilder på bad og kjøkken?
Quilling-1

Quilling innkapslet i Epoxy

Quilling er en fasinerende papirhobby. Tynne papirstrimler i alle regnbuens farger snurres og brettes til fargerike og fantasifulle dekorasjoner. Vi har et forslag til hvordan disse små kunstverkene kan bevares - kapsle dem inn i Epoxy!
EnviroTex Lite over bilde

Bilde dekt med EnviroTex Lite

Epoxy kan brukes til mye mer enn smykker. På denne videoen kan du se hvordan man kan lage bilder, kaffebrett, malerier o.l. ved bruk av EnviroTex Lite.
sjokolade 1

Egendesignet sjokoladeluksus

Har du noen gang vært på en restaurant hvor de serverte deg en liten luksussjokolade mot slutten av måltidet?
De gjør det i Paris og nå kan du også toppe søndagsmiddagen med en egendesignet sjokoladebit!
7

Vintage smykker

Vi lager et hjerteformet smykke som vil glede mange av de som har kastet seg på vintage-bølgen.
Har du lite eller ingen erfaring med epoxy fra før anbefaler vi at du tar en titt på videoen som ligger nederst i denne artikkelen.
Knotter i glass-1

Knotter i glass til skuffer og skap

GlassForum har nå fått inn en helt ny serie med former som gjør det mulig å lage dine helt personlige knotter og håndtak - i akkurat de fargene du ønsker - og med akkurat den dekoren du vil ha.

2013-01-15
Forside ScreenMelt[1]

Screen Melt

Klar for å lage noe helt unikt? Er du lei av glasstøyet du finner i butikkene og heller vil ha noe helt spesielt og personlig, har vi et kjempetips til deg – ScreenMelt!
Mosaikkfrit-1

Mosaikkfrit - ingen fuging bare fusing

Mosaikk-frit er en del større enn vanlig frit og du kan bygge opp de lekreste bilder med disse glassbitene. Teknikken minner om mosaikk, men her skal ingenting fuges - bare fuses.

Liljeblader s 1

Liljeblader - nydelig bordpynt

Liljebladene laget i Colour de Verre-teknikk kan brukes på mange
måter. Vi har benyttet dem til bordskånere under glassene og som telysholdere.