Hjem/Inspirasjon

Prosjekter

Vi har laget en rekke inspirasjonshefter og prosjektbeskrivelser som du finner ved å klikke på "Prosjekter" i menyen til venstre.
Forside ScreenMelt[1]

Screen Melt

Klar for å lage noe helt unikt? Er du lei av glasstøyet du finner i butikkene og heller vil ha noe helt spesielt og personlig, har vi et kjempetips til deg – ScreenMelt!
Knotter i glass-1

Knotter i glass til skuffer og skap

GlassForum har nå fått inn en helt ny serie med former som gjør det mulig å lage dine helt personlige knotter og håndtak - i akkurat de fargene du ønsker - og med akkurat den dekoren du vil ha.

2013-01-15

Våre instruktører

GlassForum har opp igjennom årene hatt et imponerende knippe av internasjonale glasskunstnere som instruktører. Her kan du se noen av de som har vært eller som skal komme...
Ingress

Karl Harron

Teknikk: Fusing og kjemiske reaksjoner

Ved å utnytte reaksjonene i kontaktflaten mellom reaktive glass har han skapt en egen stil på sine nyskapende arbeider. Stilen karakteriseres av gjennomtenkt og god design, de svake fargetonene og det tredje elementet; kjemiske reaksjoner.
Blue Meadow lg

Roger Thomas

Teknikk: Fusing (bilder)

Roger begynte å arbeide med glass tidlig i 1970-årene og har i dag et nært samarbeide med glassprodusenter som Bullseye og Uroboros.