Hjem/Betingelser

gjeldende fra 1. mars 2017

Kjøpsbetingelser

Vi på GlassForum vil at det skal være både enkelt og trygt å handle hos oss og at du som kunde er 100% fornøyd med den handelen du gjør. I artiklene under kan du lese betingelsene for å handle på våre nettsider.

Priser

Nettbutikken viser våre til enhver tid gjeldende priser ved siste oppdatering. Prisene vises både inklusive og eksklusive mva og oppdateres normalt en gang pr. virkedag dersom annet ikke er oppgitt.

Porto, ekspedisjon og emballasje

For at du alltid skal vite hva du må betale for å få varene hjem til deg har vi f.o.m. 1. februar 2013 innført en ordning med "fast frakt". Dvs at dersom du vil at vi skal sende varene til deg så betaler du et fast beløp på kr. 89,- ekskl. mva for porto, ekspedisjon og emballasje uansett hvor mye eller lite du handler

Betaling

Du kan velge mellom tre ulike betalingsformer:

Leveringstid

GlassForum vil effektuere ordren din så snart vi rekker det. Vi sender daglig pakker med Posten mens pakker som skal gå med Bring eller MyPack sendes på tirsdager og torsdager.

Transportskader

Ansvaret for en vare går, i henhold til kjøpslovens §7, 2 ledd, over fra selger til kjøper i det varene overleveres til befrakter. Befrakter påtar seg da ansvar for at varene transporteres på en trygg og sikker måte uten at varene skades eller forsvinner og det er kjøperen/mottakeren som er ansvarlig for å kontrollere at befrakter leverer varene som forutsatt.

Transportforsikring

For å unngå lang ventetid hos Posten kan du tegne en transportforsikring. Du vil da få tilsendt nye varer umiddelbart uten å måtte vente på at behandlingen av transportskaden skal gjøres ferdig hos transportør.

Angrerett og retur av varer

Hos GlassForum følger vi Norsk angrerettslov. Dersom du av en eller annen grunn ønsker å benytte deg av angreretten må du gi oss beskjed innen 14 dager fra du har fått varene utlevert.

Kansellering av ordrer

For å kansellere en ordre benytter du vårt kontaktskjema. Skriv en kort melding der du oppgir ordrenummer og når bestillingen ble foretatt. Kansellering forutsetter at varene ikke allerede er pakket og sendt. Kontaktskjemaet finner du her.

Andre bestemmelser

GlassForum forbeholder seg retten til å endre hele eller deler av våre kjøpsbetingelser uten forvarsel. For den enkelte ordre gjelder de til enhver tid gjeldende kjøpsbetingelsene på bestillingstidspunktet. Dato for siste endring av betingelsene fremgår av overskriften.

2013-01-30